Опасен ум подлуди овчиците в BigBrother (видео)

Тошко ли е, или не е...
26 сеп 2008 11:07, Петя Славова
108

След като реши да раздели полово съквартирантите в къщата и ги прати на “мястото” при останките на разбит самолет, Big Brother реши да си поиграе още със съдбите на напиращите да покажат живота си по телевизията.

Следващият им съквартирант е Тошко от Грудово.

Той е невменяем и “до голяма степен би могъл да се обслужва”, казват докторите за него.

Всъщност Тошко си е съвсем наред, но мисията му е различна и налудничава.

Вижте повече

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И според мен е по-добър от Кънчев.
87
0
 
0
 
! Отговори
nabor преди 15 години
Naprotiv mnogo po-dobar e ot Kan4ev
86
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Страхотно си играе ролята аз се вързах супер много !
85
0
 
0
 
! Отговори
b преди 15 години
EVALA.Prav si. I men qko me drazni toq lyd, piqn i drogiran looser s kompleks za malocennost.
84
0
 
0
 
! Отговори
do 75 преди 15 години
Naistina unikalen film, no az bih kazal, che e s johnny depp i di caprio mu partnira :D
83
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Май повечето офце са сред коментиращите, само дето все още не го осъзнават:))А сега сериозно: очевидно българите са тотално закостенели, слава богу, не всички. Първо пролича в отношението към тези с различна полова ориентация, а сега и към хората с някакво заболяване (и недай се боже да е психическо, какво е в този случай.И няма никакво значение, дали случаят е постановка или реален. Изводите са доста обезсърчаващи: дребнавост и примитивна жестокост, откровенна злоба и бездушие за сметка на по-онеправданите. Това наблюдавам за момента.Другият извод: ако може да се перифразира по-простовато, би изглеждал така: "Бе какво сте ги изкарали тези тук, я да ги скриете някъде, да ***!!" - Това се усеща и е много тревожно като тенденция. Спомнете си случаят с Могилино само.И това е последствие, заради това, че в продължение на десетилетия, дори през т.нар. от който хванах някаква част, но са ми разкавали все пак, тези хора бяха крити, заклеймявани и държани в изолация като прокажени. Замислете се, защото отношението към тях говори много за степента на развитие на обществото ни.
82
0
 
0
 
! Отговори
? преди 15 години
Не гледам предаването и не знам какво обсъждате, ама заглавието ме заинтересува. Наистина ли има овце в къщата?
81
0
 
0
 
! Отговори
фатмак преди 15 години
Шоуто как да е - гледа се! Но тоя *** Милен Цветков е жива отврат! Който го е излъгал, че може да е водещ ще има голям грях. Неговото е пародияна водещ - то не са кълчения, то не са глезотии, то не е позьорство, то не е безкрайно повтаряне на фрази! Тоя *** е в състояние да ме накара да гледам танците вместо ББ!
80
0
 
0
 
! Отговори
LOLcat преди 15 години
Няколко издаващи момента: косата е обръсната- кой и как го направи, как се даде човекът?2. Правилни черти на лицето. При някои заболявания, свързани с умствено изоставане, има много специфични черти на лицето. Стига ти част от секундата, за да премине тръпка през тебе и да си кажеш- този човек не е наред, дай да го хвърлим на саблезъбия тигър. Добри моменти: Наднорменото тегло и некоординираните движения, добре ги докарва.
79
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
сега се сетих, че в шоуто на Слави също имитират *** - ония дето все пита "къде е батко". не съм чула някой да се възмущава, а трябва!:) и май и Лафазанов играеше подобен образ - некъф си Шашко Шашков или как му беше името, че забравих. и ако ровичкаме и други шоута, по други тв, ще намерим още образи на умественно изостанали, комични и добре изиграни - ако трябва да се възмущаваме, дайте да се възмущаваме на всички. не съм фен на ББ, ненавиждам чалгат, но глем бб(засега) от любопитство и някои неща ми харесват и ме забавляват. на който не му харесва, да гледа хубавите шоута по други тж и да ни остави нас да гледаме грозните :)
78
0
 
0
 
! Отговори
IND преди 15 години
То за да разбереш, че играе роля не ти трябва да си психолог, ами трябва да можеш да мислиш логично ... представям си някой наистина луд да излезе пред двеста човека и да го попитат "Как си, Тошко". 100% няма да каже " ми се", ами направо ще си замирише на дрискоч.=====================Да напълно си прав - трябва малко логическа мисъл за да разбереш още в началото. Иначе Тошко добре си играе ролята, но просто няма как да вкарат умствено изостанал човек в ББ - а и като му даваха представянето забелязах, че има доста чисти дрешки... виждал съм доста умствено изостанали хора, които са доста мръсни защото няма кой да се грижи за тях...
77
0
 
0
 
! Отговори
amina преди 15 години
Това, което наблюдавахме снощи си беше пълна подигравка. Наистина, човекът "Тошко" играе много добре, но преди да разбера истината ми стана толкова неудобно за всички хора, които са одобрили Тошко за Биг Брадър. Да стои там и да се мъчи. След като истината излезе наяве и аз си отдъхнах и се успокоих.
76
0
 
0
 
! Отговори
10 стинки преди 15 години
То за да разбереш, че играе роля не ти трябва да си психолог, ами трябва да можеш да мислиш логично ... представям си някой наистина луд да излезе пред двеста човека и да го попитат "Как си, Тошко". 100% няма да каже " ми се", ами направо ще си замирише на дрискоч.
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Филмът с Ди Каприо се казва "Защо тъгува Гилбърт Грейп" и е уникален!
74
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво на Тошко но и Милен си го бива беше толкова убедителен
73
0
 
0
 
! Отговори
dkks преди 15 години
i az sam go gledala tozi film 66 ,i naistina di kaprio se spravi blestq6to s rolqta ne na vseki se otdava tozi "talant" ,a za to6ko ostanah bez dumi kato razbrah 4e ne e takuv,spravq se blestq6to!
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
филма се казва защо тъгува гилбърт грейп
71
0
 
0
 
! Отговори
Колега преди 15 години
А колко хубаво си живеехме по времето на социализма когато нямаше такива помии като Биг Брадър да уронват моралните устои на нацията, спомняте ли си другари?Колега помниш ли на стената любим портрет? Немаше го още "24-и часа" , немаше ни Биг Брадър, ни интернет, а Азис беше само Васко "
70
0
 
0
 
! Отговори
калина преди 15 години
Работя в психиатрия не можах да разбера че играе браво успех !!!!!!
69
0
 
0
 
! Отговори
sf преди 15 години
точно така 68 ви! лесно е да се възмущаваш отдалече и трудно е да помагаш и обичаш отблизо! никой няма да ходи по тези "домове", ако могат да се нарекат така. тръпки те побиват само като ги гледаш по тв. аиде, възмутени лъвски сърца и интелектуалци; давайте да направим една акция и да им носим на психично болните хляб и плодове.засега ББ4 ми харесва, гласът на ББ също ми харесва, понеже е по-мек(то се знае, на хора оцелели в самолетна катастрова не могат да се дават заповеди), водещият и той си влиза в ролята :), никой не се гаври с участниците и не ми остава друго освен да си чакам тунелите към други светове и времена.